SİVAS İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Eğitim Kurumu Müdürleri 2. Dönem Süreç Değerlendirme Toplantısı, Millî Eğitim Müdürümüz Necati Yener, başkanlığında gerçekleştirdi.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Eğitim Kurumu Müdürleri 2. Dönem Süreç Değerlendirme Toplantısı, Millî Eğitim Müdürümüz Necati Yener, başkanlığında gerçekleştirdi.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Eğitim Kurumu Müdürleri 2. Dönem Süreç Değerlendirme Toplantısı, Millî Eğitim Müdürümüz Necati Yener, başkanlığında gerçekleştirdi. Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen programa, il merkezi ve merkeze bağlı köy okullarının müdürleri ile özel okulların idarecileri katıldı.

Bir önceki müdürler kurulu toplantısında alınan kararların değerlendirilmesi ile başlayan toplantıda; "Millî Eğitim Bakanlığı ve Müdürlüğümüz koordinesinde uygulanan projeler, öğrenci devamsızlıklarının takibi, YKS-LGS hazırlık sürecinde öğrenci motivasyonunu artıracak çalışmalar ve rehberlik servislerinin çalışmalarının planlanması, İl-İlçe düzeyinde yapılan merkezi ve mahalli ortak sınavlar, sosyal, sportif ve kültürel faaliyetler, Okul Tanıtımı Randevu Sistemi ve Öğretmen Akademileri" konu başlıkları üzerinde duruldu.

Toplantıda konuşan Millî Eğitim Müdürümüz Necati Yener, bu yıl gerçekleştirilecek LGS ve YKS'ye katılacak öğrencilerin sınava hazırlık sürecini etkin ve en verimli şekilde geçirmesi için çok hassas davranılması gerektiğine vurgu yaptı. Yener, "Bu süreçte öğrencilerimizin sınav kaygısından uzaklaşmasını sağlamalı, moral ve motivasyonlarını artırmalı, onlara en iyi şekilde rehberlik etmeliyiz." dedi.

Millî Eğitim Bakanlığının politikaları doğrultusunda Sivas Valiliği himayesinde hayata geçirilen HEDEF ve Miras Projeleri kapsamında yürütülen çalışmaların çok olumlu yansımaları olduğuna dikkat çeken Yener, "Öğrencilerimizin akademik başarılarını artırırken, sporda, sanatta, bilimsel alanlardaki gelişimlerine de önemli katkılar sağlıyoruz. Amacımız sadece akademik olarak başarılı bireyler yetiştirmek değil, her yönüyle bilgili, kültürlü, donanımlı, millî ve manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmektir. Bu noktada her birinizin göstermiş olduğu hassasiyete teşekkür ediyorum." İfadelerini kullandı.

Toplantının son bölümünde okul müdürleri de görüş, öneri ve taleplerini dile getirdi.

26-04-202426-04-202426-04-202426-04-2024

Kadı Burhanettin Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No 17 SİVAS / Merkez - Tel 0346 280 58 00 0346 280 59 00 / Belgegeçer 0346 280 59 48

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.