SİVAS İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 1. Ders Dönemi Kapanış Mesajı

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 1. Ders Dönemi Kapanış Mesajı

Değerli Meslektaşlarım, Kıymetli Veliler, Sevgili Öğrenciler,

Bugün 2020- 2021 eğitim-öğretim yılının birinci ders dönemine virgül koyuyoruz. Bu yıl, önceki yıllardan oldukça farklı bir eğitim-öğretim dönemini geride bıraktık. Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın dolayısı ile öğrencilerimiz okullarından, öğretmenlerimiz de öğrencilerinden uzak kaldı. Bu olumsuzluklara rağmen eğitim öğretim faaliyetlerimiz gerek EBA TV gerekse diğer çevrimiçi iletişim kanallarında devam etti ve devletimiz, dünyada örneğine az rastlanır bir çalışma yaparak yavrularımızı ilimle, bilgiyle buluşturmak için tüm imkanlarını seferber etti.

Bu süreçte öğretmenlerimiz evlerinin bir köşesini sınıfa, atölyeye çevirerek; öğrencilerimiz de odalarını derslik gibi donatarak eğitim faaliyetlerini devam ettirdiler. Alınan önlemlerle vaka oranlarında ciddi bir düşüş yaşandı ve inşallah ikinci dönem öğrencilerimiz ile yüz yüze, göz göze, gönül gönle olabilmemizin önündeki engeller büyük oranda ortadan kaktı.

Evet, kavuşmamıza az kaldı. İnanıyorum ki en kısa zamanda okullarımız öğrenci ve öğretmenlerine yeniden kapılarını açacak, okul bahçeleri, koridorları onların sesi ile nefesi ile yeniden ruh ve mânâ kazanacaktır.

Birlikte olacağımız güne kadar tedbiri elden bırakmamanızı sizlerden istirham ediyor, ara tatili çok verimli bir şekilde geçireceğinize yürekten inanıyor, hepinize sağlık ve huzur dolu günler diliyorum.

Ebubekir Sıddık SAVAŞÇI

Millî Eğitim Müdürü

Kadı Burhanettin Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No 17 SİVAS / Merkez - Tel 0346 280 58 00 0346 280 59 00 / Belgegeçer 0346 280 59 48

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.