"Eğitim Evde Başlar" projesi kapsamında velilere yönelik; "Her Ailenin Otizm Hakkında Bilmesi Gerekenler" konulu eğitim programı düzenlendi.

Sivas Valiliği himayesinde Millî Eğitim Müdürlüğümüzce başlatılan "Eğitim Evde Başlar" projesi kapsamında Özel Eğitim Uygulama Okulunda eğitim gören öğrencilerin velilerine yönelik "Her Ailenin Otizm Hakkında Bilmesi Gerekenler" konulu eğitim programı düzenlendi. Şube Müdürümüz Resul Çatal'ın da katıldığı programda Uzm. Dr. Osman Gönülal, velilere; "Otizm Nedir?", "Eğitim Yöntemleri", "Ailelerin Merak Ettikleri", "Pandemi Dönemi Etkileri" ve "Diğer Ailelerden Beklentiler" konu başlıklarında önemli ilgiler aktardı.
Gönülal daha sonra velilerin sorularını cevapladı. Şube Müdürümüz Resul Çatal, program sonunda Uzm. Dr. Osman Gönülal'a çiçek takdim ederek teşekkürlerini iletti. Çatal daha sonra velilerin talep ve önerilerini dinleyerek özel eğitim alanında yapılan proje ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.