SİVAS İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci Dönem Başı Merkez Okul/ Kurum Müdürleri Toplantısı gerçekleştirildi.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci Dönem Başı Merkez Okul/ Kurum Müdürleri Toplantısı gerçekleştirildi.

Millî Eğitim Müdürümüz Necati Yener, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci Dönem Başı Merkez Okul/Kurum Müdürleri Toplantısında il merkezinde bulunan okul/kurum müdürleri ile bir araya geldi.  Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya İl Eğitim Müfettişleri Başkanı Osman Güler, kurum idarecilerimiz ve il merkezinde bulunan okul/kurum müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan Millî Eğitim Müdürümüz Necati Yener, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı sene başı değerlendirme toplantısında alınan kararlar ve bu kapsamda gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Okul güvenliği ve estetiği konusunda önemli çalışmaların yapıldığını ve yapılmaya devam ettiğini dile getiren Yener, "Çocuklarımızın güvenliği bizim için çok önemli. Hiçbir çocuğumuzun okul saatleri içerisinde okul ortamından çıkmasını uygun görmüyoruz. Onların dışarıdan gelebilecek herhangi bir olumsuzluğa maruz kalmalarını istemiyoruz. Bu nedenle öğrencilerimizin okulda kalmalarını sağlayacak çalışmalar yürütüyoruz." dedi.

YKS ve LGS hazırlık sürecinin öğrenciler açsından verimli bir şekilde geçmesi gerektiğini belirten Yener, "Valiliğimiz himayesinde hayata geçirdiğimiz MİRAS Projemiz kapsamında akademik başarıyı artırmaya yönelik birçok çalışma ve proje yürütüyoruz. Öğrencilerin sınavlara yönelik bakış açılarının değişmesi ve akademik anlamda kendilerini geliştirmeleri için MİRAS Projesi önemli bir çalışma." dedi.

Yener'in konuşmasının ardından gündem maddeleri üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

 

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı sene başı değerlendirme toplantısında alınan kararlar ve kapsamda yürütülen çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, zümre ve kurul toplantıları ile zümreler arası işbirliğinin sağlanması, il- ilçe düzeyinde yapılan merkezi ve mahalli ortak sınavlar, öğrenci başarısının artırılmasına yönelik alınacak tedbirler, ilimizde yürütülen projeler, okul güvenliği ve estetiği çalışmaları, sosyal sorumluluk ve değerler eğitimi çalışmaları, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler" gündem maddeleri üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu.

 

Toplantının son bölümünde müdür yardımcılarımız ve şube müdürlerimiz de sorumluluk alanları ile ilgili okul müdürlerine bilgilendirmelerde bulunurken okul müdürleri ise soru, görüş ve önerileri dile getirdi.

01-02-202401-02-202401-02-2024

 

Kadı Burhanettin Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No 17 SİVAS / Merkez - Tel 0346 280 58 00 0346 280 59 00 / Belgegeçer 0346 280 59 48

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.