SİVAS İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 1. Ders Dönemi Kapanış Mesajı

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 1. Ders Dönemi Kapanış Mesajı

Değerli Meslektaşlarım, Kıymetli Veliler, Sevgili Öğrenciler,

Bugün 2019- 2020 eğitim-öğretim yılının birinci ders dönemine virgül koyacağız. İki hafta sürecek ara tatil döneminde öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz hatta velilerimizle hem dinlenme hem de kendimizi muhasebe etme şansı bulacağız.  Yine idareciler olarak bizler de bu süre zarfında yaptığımız faaliyetleri gözden geçirme, yapacağımız çalışmaları planlama imkânı yakalayacağız.

Değerli Veliler,

Biliyorsunuz ki eğitimciler olarak bizler, ara tatil döneminde öğrencilerimizin aktif öğrenmelerini destekleyecek, onlara farklı deneyimler yaşatacak, eğlendirirken öğretecek faaliyetlerin yapılmasını önemsiyoruz.  Bu maksatla tarihi, turistik, bilimsel ve doğal mekânların öğrencilerimiz tarafından keşfedilmesi, onların sosyal sorumluluk projelerine dâhil edilmesi,  dost ve akraba ziyaretleri ise aile ve arkadaşlık ilişkilerinin kuvvetlendirilmesi son derece önemlidir.

Okulun yalnızca etrafı duvarlarla çevrili alanlar olmadığı bilinci ile tatil boyunca yapılan tüm etkinlilerin öğrencilerimize yeni ufuklar açmasını temenni ediyor, özverili çalışmaları ile geleceği inşa eden nesiller yetiştiren öğretmenlerimize, onları bugünlere getiren velilerimize, yarınlarımız olan öğrencilerimize sevgi saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.

 

Ebubekir Sıddık SAVAŞÇI

 Millî Eğitim Müdürü

Kadı Burhanettin Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No 17 SİVAS / Merkez - Tel 0346 280 58 00 0346 280 59 00 / Belgegeçer 0346 280 59 48

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.